קטגוריות
ראש השנה

מתכון לבצק עלים עם קורקבנים מנה של פעם בחיים

עדן אייש
אביבה ממן

 

מי שלא טעמה, לא מבינה כמה זה טעים תבשיל של קורקבנים עם בצק עלים

המנה של אולמות אירועים מפעם.

 

 

המרכיבים –

קילו קורקבנים טריים

3 בצלים

כורכום

פלפל שחור

מעט מרק עוף

אפשר לשלב גם סלסלה של פטריות

אופן ההכנה –

בסיר גדול עם הרבה מים להרתיח קילו קורקבנים, כשמעלה קצף, להסיר עם כף גדולה ולהמשיך בבישול על להבה בינונית שעה.

אפשר לקצר ולהכין בסיר לחץ.

לשפוך למסננת ולהתחיל לקרצף אחד אחד להסרת שומן עודף.

לחתוך לקוביות קטנות ולהניח בצד

לטגן 3 בצלים עד להשחמה, להוסיף קוביות הקורקבנים ולטגן מעט.

פטריות אם אוהבים ,לתבל חצי כף כורכום, כף מרק עוף, פלפל שחור. אין צורך במלח כי הקורקבן מומלח ומוכשר.

להוסיף 2 כוסות מים. לבשל כחצי שעה נוספת

ולהגיש לצד קונכיות בצק עלים, או אורז לבן. בהצלחה אביבה ממן💋❣

קונכיות בצק עלים יש לקנות מוכן בסופר רק לאפות .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *