כך תכינו פשטידה מהירה נהדרת לאירוח הבא
מאת – Liat Bichachi
המרכיבים –
חבילת פסטה (איזה סוג שאוהבים)
6 ביצים
מעט מלח
פלפל שחור לפי הטעם
מעט שמן
בצל מטוגן
2 גביעי קוטג’
גביע שמנת חמוצה
גבינה צהובה/בולגרית
אפשר לשים איזה גבינות שאוהבים או מה שיש בבית במקרר
אופן ההכנה –
תחילה נרתיח מים בסיר גדול לבישול הפסטה .
כאשר המים רתחו נוסיף את הפסטה ונבשל מעט פחות מהוראות היצרן .
נסנן את הפסטה, נשטוף מעט במים כדי לקרר , ונניח לה בצד עד שכל הנוזלים ירדו .
בנתיים בקערה גדולה נערבב את כל מרכיבי הפשטידה .
נוסיף את הפסטה ונערבב היטב.
בכלי חסין חום , דוגמאת פיירקס , נשפוך את בלילת הפשטידה ונעביר לתנור שחומם מראש ל180 מעלות , למשך שעה .
כאשר הפשטידה משחימה מעט , אפשר גם להנמיך את עוצמת החום .
בהצלחה!