קטגוריות
ראש השנה

מתכון ללחמניות בית ספר ארוכות והן רכות וטעימות

אורית ברוהפקר

לחמניות רכות וטעימות

המרכיבים-

חצי קילו קמח מנופה
כף שמרים יבשים
2 כפות סוכר
כוס ורבע מים פושרים
1/4 כוס שמן

חצי כף מלח

אופן ההכנה-
את כל המרכיבים מכניבים למיקבר מלבד מלח , להפעיל לישה איטית של  10 דק ולהוסיף חצי כף מלח ולהמשיך ללוש עוד 2 דק.

לשים להתפחה שעה וחצי במקום חמים .
לחלק ל 9 כדורים שווים .
לרדד מלבן ולגלגל ללחמניה ארוכה.
להניח להתפחה בתבנית כחצי שעה.

למרוח
ביצה ולפזר סומסום להכניב לתנור 180 מעלות טורבו כחצי שעה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *