קטגוריות
עוגות עוגות שוקולד

עוגת שכבות נס קפה ושוקולד טעימה במיוחד

נועם זיגדון
עוגת שכבות נס קפה ושוקולד טעימה במיוחד
מאת – נועם זיגדון
המרכיבים – 
לבצק:
2 כוסות קמח חד פעמי חם
חצי כוס סוכר
3/4 כוס שמן
ביצה L
כפית תמצית וניל
לשכבת הנס קפה:
חצי כוס סוכר
חצי כוס שמן
3/4 כוס קמח
2 ביצים L
כוס שוקולד צ׳יפס
כפית תמצית וניל
3 כפות נס קפה
לציפוי:
100 גרם שוקולד מריר/חלב
2 כפות שמן
לקישוט :
אגוזים/בוטנים קצוצים
אופן ההכנה – 
בקערה או מעבד מזון נערבב היטב את כל המרכיבים,
אם הבצק יוצא מעט פירורי זה בסדר גמור.
להדק היטב בתבנית מלבנית בגודל בינוני ולעבור להכנת שכבת הנס קפה.
נערבב היטב עם מטרפה את כל מרכיבי העוגה ונשפוך מעל הבצק.
נעביר לאפייה בתנור שחומם מראש למשך 25 דקות על 180 מעלות.
בנתיים כשהעוגה בתנור נכין את ציפוי השוקולד.
נמיס את השוקולד ביחד עם השמן ונמרח מעל העוגה להאחר שהתקררה.
אפשר לפזר אגוזים מעל ,
בהצלחה!
לעוד מתכוני עוגות לחצו כאן!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *