קטגוריות
Uncategorized

עבמבר העוגיה הכי טעימה – למביני עניין

סימה דנינו

עבמבר ,העוגיה הכי טעימה!!! למביני עניין

עוגיית שקדים של סבתא

 

המרכיבים-

5 חלבונים

2 כוסות סוכר

5 כוסות שקדים טחונים

כף תמצית שקדים

3 שקיות סוכר וניל

10 גרגירי מסטיקה כתושים

2 כפות קמח או קמח מצה או קמח ללא גלוטן

אופן ההכנה –

החלבונים לחמם יחד עם הסוכר על בן מארי עד שנמס.

לשים את המרכיבים האחרים בקערה או במיקסר לערבב עם החלבונים והסוכר .

לאחר שמתקרר להרטיב ידיים וליצור כדורים .

להטביע במרכז שקד

לאפות 170 מעלות עד שמזהיב

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *