
מתכון קציצות ערוק.
המתכון של צחי לוי
המרכיבים-
4 תפוחי אדמה
בצל
צרור פטרוזיליה
2 גבעולי בצל ירוק
3 כפות קמח
4 ביצים
כורכום
מלח
פלפל
מרק עוף – לא חובה
אופן ההכנה –
לבשל את תפוחי האדמה עד לריכוך.
למעוך אותם לפירה.
להוסיף בצל מגורד וסחוט מנוזלים.
להוסיף חבילת פטרוזיליה קצוצה וגם שני גבעולי בצל ירוק קצוץ.
להוסיף קמח ,ביצים ותבלינים
לערבב הכול לעיסה אחת
לחמם שמן במחבת עמוק.
בעזרת כף ליצור קציצות ,למעוך אותם מעט ולטגן להזהבה משני צדדים .