
העוגה הכי מבוקשת על בני הבית,
עוגת גבינה פרורים
מאת סיגלית עמגר
המתכון עפ”י קרין גורן
המרכיבים-
2 כוסות קמח
שקית אבקת אפייה
שליש כוס סוכר
שקית וניל
200 גר’ חמאה
4 חלמונים
מלית –
2 מיכלים של שמנת מתוקה
כוס סוכר
חבילה אינסטנט וניל
גביע שמנת חמוצה
250 גר’ גבינה לבנה
אופן ההכנה –
מכינים תבנית עגולה 24 מרופדת בנייר
מכינים את הבצק
לשים יחד את כל החומרים.
מהדקים לתחתית חלק מבצק .
החלק השני מרדדים ושמים על נייר אפייה לצד התבנית
מכניסים לאפייה 180 מעלות
לאחר שהבצק מתקרר
מקציפים במיקסר את השמנת עם אינסטנט ומוסיפים את הגבינה והשמנת
מעבירים את כל הקרם מעל הבצק האפוי
מפוררים את הבצק השני מעל ומכניסים לקירור
בתאבון