
עוגת תפוחים של פעם💚
טעם של נוסטלגיה
המרכיבים-
4 ביצים
2 כוסות קמח מנופה
אבקת אפיה
סוכר וניל
כפית תמצית וניל
כפית גרירת לימון
כוס שמן
כוס ורבע סוכר
כף קינמון
6 תפוחים זהובים
אופן ההכנה –
את התפוחים מקלפים ומנקים מגרעינים.
לחתוך לפרוסות דק.
לשמן תבנית עגולה
לחמם תנור ל180 מעלות רגיל
בקערה להקציף על מהירות גבוהה ביצים וסוכר
להוסיף את שאר המרכיבים ולערבב
את התפוחים שחתכנו להניח בקערה נפרדת. לפזר על התפוחים קינמון 2 כפות של סוכר לערבב היטב.
ליצוק חצי מהבלילה על תחתית התבנית המשומנת ולישר על כל התחתית.
לסדר תפוחים מעל , ליצוק עוד מהבלילה הנותרת על שכבת התפוחים ומעל עוד תפוחים .
להכניס לאפיה 45 דקות.
שהעוגה התקררה לפזר באבקת סוכר
בתאבון לכולם🩵