
נינג’ה 653
תוכנית גריל hi
מתכון ללחם גרוזיני
של חני קונאשוילי
המרכיבים-
קילו קמח
כף שמרים
כף סוכר
2 וחצי כוסות עד 3 מים פושרים
רבע כוס שמן
כף מלח
אופן ההכנה –
לערבב סוכר שמרים וקמח , להוסיף, מים ושמן ללוש במיקסר ולקראת סוף הלישה את המלח . אפשר ללוש ביד.
לאחר הלישה לשים מלמעלה מעט שמן ולכסות .
להתפיח פעמיים. כל פעם כשעה.
פעם שלישית להוריד נפח
על משטח מקומח היטב
לחלק לכדורים לגודל הרצוי.
להניח להתפחה רבע שעה
עם הידיים למתוח להניח על מחבת הפלנצ”ה הרותחת
כ 5 עד 7 דקות אפיה.
אין צורך להחליף צד.
להמשיך כך עם כל כדורי הבצק
לכסות במגבת.
אפשר לאפות גם בתנור מחומם על 230 מעלות.
