קטגוריות
Uncategorized

מתכון ללחם גרוזיני בנינג’ה

 

חני קונאשוילי
נינג’ה 653
תוכנית גריל hi
מתכון ללחם גרוזיני
של חני קונאשוילי
המרכיבים-
קילו קמח
כף שמרים
כף סוכר
2 וחצי כוסות עד 3 מים פושרים
רבע כוס שמן
כף מלח
אופן ההכנה –
לערבב סוכר שמרים וקמח , להוסיף, מים ושמן ללוש במיקסר ולקראת סוף הלישה את המלח . אפשר ללוש ביד.
 לאחר הלישה לשים מלמעלה מעט שמן ולכסות .
להתפיח פעמיים. כל פעם כשעה.
פעם שלישית להוריד נפח
על משטח מקומח היטב
לחלק לכדורים לגודל הרצוי.
להניח להתפחה רבע שעה
עם הידיים למתוח להניח על מחבת הפלנצ”ה הרותחת
כ 5 עד 7 דקות אפיה.
אין צורך להחליף צד.
להמשיך כך עם כל כדורי הבצק
לכסות במגבת.
אפשר לאפות גם בתנור מחומם על 230 מעלות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *