קטגוריות
עוגות

עוגת קרם קוקוס ושוקולד מהממת ב- 3 שכבות אחת המיוחדות והטעימות

 

Judy Palti
עוגת קוקוס עסיסית בשלוש שכבות .
מיוחדת וטעימה
מאת ג’ודי פלטי
המרכיבים-
לבצק:
4 ביצים
כוס ורבע סוכר
שתיים וחצי כוסות קמח
3/4 כוס שמן
שקית וחצי א, אפייה
3/4 כוס חלב
3 כפות אבקת קקאו
2 כפות מים פושרים.
עבור הקרם:
3 כפות קמח
100 גר’ פתיתי קוקוס
רבע כוס סוכר.
(לאוהבי המתוק – חצי כוס סוכר, )
500 מ’ל חלב.
אופן ההכנה-
לחמם תנור ל-165 מעלות טורבו, לשמן תבנית בגודל 30X27,
כוס מידה 240 מ’ל.
להקציף ביחד את הסוכר והביצים השלמות עד שמתקבלת בלילה
תפוחה ובהירה, להוסיף את השמן תוך המשך הקצפה, החלב הקמח
וא,האפייה.
לחלק את הבצק ל-שתיים. להוסיף למחצית הבצק את הקקאו שעורבב
עם המים הפושרים ולהעביר את הבלילה של הקקאו לתבנית המשומנת . לאפות כ- 10 דקות.
הקרם- בינתיים לחמם בסיר את החלב הקמח הקוקוס והסוכר, תוך בחישה מתמדת עד העיסה הופכת לסמיכה.
להוריד מהאש.
להוציא את התבנית עם בצק הקקאו מהתנור
ולמרוח את עיסת הקוקוס. מעל עיסת הקוקוס
למרוח את מחצית הבצק הבהיר שהשארנו בצד.
אפייה עוד 25 דקות
עודה מיוחד וטעימה סוף הדרך
תודה לג’ודי על המתכון המושלם

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *