
מתכון לעוגת תפוחים בחושה
המידות הם בכוס מידה אוניברסלית 240 מיי”ל.
המרכיבים-
4 תפוחים
מיץ לימון
כפית קינמון
חצי כוס סוכר
כוס תה
4 ביצים
חצי כוס סוכר
2 סוכר וניל
כוס וחצי קמח תופח
3 כפות קוקוס
כוס שמן
אופן ההכנה –
לקלף ולחתוך לקוביות קטנות 4 תפוחים .
לשים מיץ מחצי לימון, קינמון כמה שאוהבים , חצי כוס סוכר.
לערבב ולשים במסננת לשעתיים .
להכין כוס תה עם 2 שקיקי תה ולקרר.
בקערה גדולה לטרוף 4 ביצים עם חצי כוס סוכר , 2 סוכר ווניל , לטרוף במשך דקה.
להוסיף שמן ,
קמח תופח , 3 כפות קוקוס – להוסיף בהדרגה עם הכוס תה שהתקרר תוך כדי ערבוב.
להוסיף את התפוחים
ולערבב היטב.
להעביר ל 2 אינגליש רגילות או 3 קטנות שרוצים בלי לשמן
אפייה בטמפרטורת 170 מעלות כ – 45 דקות .