מתכון מנצח וקל לעוגה מושלמת לשבת
מאת – שרית מוסקוביצ’י
עוגת תפוזים בחושה
ללא הפרדת ביצים
הכל בקערה אחת
מיקסר ידני
המרכיבים-
4 ביצים (L)
1 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים טרי
1 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
2.5 כוסות קמח רגיל
1 שקית אבקת אפייה
גרדת תפוז (2 תפוזים)
קוקוס לקישוט
2 תבניות אינגליש קייק
*כוס מדידה מקצועית*
אופן ההכנה –
במיקסר ידני או מטריפה לטרוף הביצים עם הסוכר.
להוסיף בהדרגה את החומרים הנוזלים ואחר כך את הקמח ואבקת אפייה .
להעביר ל2 תבניות אינגליש הסטנדרטיות
זמן האפייה 45 דק על 160 מעלות
* למזוג על העוגה החמה קצת מיץ תפוזים ולפזר קוקוס מעל
העוגה הכי אהובה על המשפחה
ותראו כמה שהיא קלה
***אם תרצו להכין מהתערובת עוגת שיש
תפרישו כחצי כוס מהתערובת ערבבו כף שמן עם כף של קקאו וכף שוקולית
תוסיפו כחצי כוס מתערובת העוגה ומיזגו לתוך העוגה וערבבו מעט לפני האפייה