קטגוריות
חלבי עוגות עוגות שוקולד

עוגת שוקולד בחושה מושלמת לחג הפסח

אביבה איפרגן
עוגת שוקולד בחושה מושלמת לחג הפסח
מאת – אביבה איפרגן
המרכיבים – 
4 ביצים
כוס סוכר
100 גרם שוקולד מריר מומס
חצי מיכל שמנת מתוקה
כוס שמן
כוס שוקולית
1 אבקת אפיה כשרה לפסח
חצי כוס קמח מצה דק
חצי כוס קמח שקדים
לקרם השוקולד:
100 גרם שוקולד מריר
חצי השמנת שנשארה
אופן ההכנה – 
להכנת העוגה לפסח עלינו להתחיל בהקצפת הביצים במהירות בינונית.
לאחר מספר דק’ של הקצפה נוסיף את הסוכר ונמשיך להקציף.
בשלב הזה, נוריד את מהירות המיקסר, ונוסיף את השוקולד המריר, השמנת ולאחר מכן את השמן.
לאחר שכל המרכיבים הללו מעורבבים, נטמיע לבפנים את כל היבשים עד איחוד ונעצור את המיקסר.
נעביר את הבלילה, לתבנית תנור גדולה ונאפה בתנור שחומם מראש ל170 מעלות כ40 דק’.
לאחר האפיה לצפות בקרם שהוכן מראש, להמיס את השוקולד המריר יחד עם השמנת לקרם אחיד.
בהצלחה וחג שמח!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *