
לאפטה – לביבות תפוחי אדמה של פסח
המתכון של ענת חן
המרכיבים-
8 תפוחי אדמה
4 ביצים
4 כפות קמח מצה
3 כפות קמח תפוחי אדמה
בצל מטוגן
מלח
פלפל
כורכום
פלפל לבן
אופן ההכנה –
לבשל 8 תפוחי אדמה בינונים במים רותחים כ – 20 דקות.
לקרר , לקלף את תפוחי האדמה, למעוך לפירה.
להוסיף ביצים, קמח מצה
קמח תפוחי אדמה בצל מטוגן ותבלינים .
לערבב את הכל .
ליצור כדורים קטנים בידיים משומנות,
לשטח ולצפות בקמח מצה משני הצדדים.
לטגן להשחמה 2-3 דקות מכל צד.
חג שמח