קטגוריות
Uncategorized

לביבות תפוחי אדמה של פסח – לאפטה

מאיה בוטראשווילי

לאפטה – לביבות תפוחי אדמה של פסח

המתכון של ענת חן

 

המרכיבים-

8 תפוחי אדמה

4 ביצים

4 כפות קמח מצה

3 כפות קמח תפוחי אדמה

בצל מטוגן

מלח

פלפל

כורכום

פלפל לבן

אופן ההכנה –

לבשל 8 תפוחי אדמה בינונים במים רותחים כ – 20 דקות.
לקרר , לקלף את תפוחי האדמה, למעוך  לפירה.
להוסיף  ביצים, קמח מצה
קמח תפוחי אדמה בצל מטוגן  ותבלינים .

לערבב את הכל .
ליצור כדורים קטנים בידיים משומנות,
לשטח ולצפות בקמח מצה משני הצדדים.
לטגן להשחמה 2-3 דקות מכל צד.
חג שמח

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *