קטגוריות
צמחוני ראש השנה

שעועית ירוקה מוקפצת – תוספת מצויינת לשולחן החג

אילנה לוי

שעועית ירוקה מוקפצת

זה תוספת מצויינת לשולחן החג

מתכון – אילנה לוי

המרכיבים-

שקית שעועית ירוקה שלמה קפואה   או ק”ג שעועית ירוקה טריה.

3 שיני שום

רבע כוס רוטב סויה

רבע כוס שומשום

מלח

פלפל שחור

אופן ההכנה –

לבשל את השעועית בסיר עם מים עד שרותח ולבשל ממש רק  2 דקות. להעביר למסננת ולשפוך את המים. אם השעועית טריה, יש לבשל כ – 15 דקות ואז לסנן.

בסיר רחב ושטוח עם רבע כוס שמן זית , לטגן קלות 3 שיני שום מעוכות, לא לשרוף. להוסיף את השעועית המסוננת, להוסיף 3 כפות שומשום, רבע כוס רוטב סויה, חצי כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור. להמשיך כל הזמן על אש גבוהה כ – 3, 4 דקות ולערבב כל הזמן.

בהצלחה – אילנה לוי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *