קטגוריות
Uncategorized

איך מכינים ג’אבן למימונה

 

מתכון לג’בן

לכבוד המימונה

מאת נטלי משה מזרחי

המרכיבים –

1 ק’ג סוכר

2 כוסות מים

כף מיץ לימון

3 חלבונים.

אגוזי מלך קצוצים

 

אופן הכנה-

 

שמים בסיר 2 כוסות מים וקילו הסוכר ומבשלים יחד כ 20 דקות עד שהסירופ בצבע זהוב. מוסיפים כף מיץ לימון מבשלים יחד עוד כ-5 עד 10 דק’. ומקררים

מתחילים להקציף במיקסר את החלבונים עד לקבלת קצף סמיך וקשה ומוסיפים בהדרגה את הסירופ שהכנו וכך עד לסיום כל הסירופ מקציפים כ 10 דק’ עד שהקצף קשה ומוכן. מזלפים בקערה יפה את הקרם ומעליו מפזרים את האגוזים ומגישים

תרבחו ותסעדו 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *