
עוגת וניל בחושה ב 10 דקות עבודה
2 תבניות אינגלישקייק
המרכיבים-
2.5 כוסות קמח מנופה (350 גרם)
1.5 כוסות סוכר (300 גרם)
2 כפיות אבקת אפייה
2 סוכר וניל
4 ביצים שלמות
3/4 כוס שמן
1 אינסטנט וניל (קופסה )
250 גרם שמנת מתוקה או צימחית
אני השתמשתי בקמח תופח ללא אבקת אפיה
אופן ההכנה –
מחממים תנור ל 170
בקערה אחת לשים את הקמח האפיה הפודינג ולערבב
בקערת מיקסר להקציף את הביצים עם הסוכר והסוכר וניל לקצף תפוח ,
להנמיך מיקסר ולהוסיף תוך כדי הקצפה את השמן בזליגה איטית ואז את השמנת מתוקה להקציף 2 דקות ,
להוסיף את תערובת היבשים לערבב לתערובת חלקה לא יותר מידי
50 דקות בתנור
לשוקולד
150 גרם שוקולד לבן
חצי קופסה שמנת מתוקה
בפולסים במיקרו ולערבב כל פעם ❤️
בהצלחה ושבת מבורכת 🙏