
בלינצ’ס גבינה זה מתכון שהיו מכינים פעם בשבועות
אז כדאי להכין
המרכיבים-
3 ביצים
כוס מים
כוס חלב
3 כפות שמן או חמאה מומסת
כוס וחצי קמח
קורט מלח
שקית סוכר וניל
במלית –
500 גרם גבינה לבנה או טבורג
רבע כוס סוכר
חצי חבילה אינסטנט פודינג וניל
גרידה מלימון
חופן צימוקים
אופן ההכנה-
בקערה טורפים בעזרת מטרפה את הביצים והסוכר.
מוסיפים בהדרגה את כל שאר החומרים.
לאחר שתערובת חלקה
מחממים מחבת טפלון ומורחים עליו חמאה בעדינות .
לוקחים מצקת כמו של כרבע כוס ושופכים למחבת .
מנענעים את המחבת כך שיכסה את כל השטח.
לאחר דקה הופכים לעוד חצי דקה לצד שני.
תערובת הגבינה מערבבים יחד הכל וממלאים את הבליצ’סים.
אפשר להגיש עם ריבה טובה