עוגיוצ כעאק שקאק מסורתיות לחג השבועות
מבית אמא
מלכה כחלון
מתכון לעוגיות
המרכיבים –
קילו קמח מנופה
כוס וחצי סוכר
2 וניל
4ביצים
שקית אפיה
וכפית מוניקה – חומר תפיחה אם אין שימו סודה לשתייה
גרידת תפוז
כוס שמן
חצי כוס מיץ תפוזים טבעי
כף ערק לנטרל ריח של ביצים
כוס שומשום קלוי
אופן ההכנה –
בקערת המיקסר
להכניס ביצים סוכר ושאר המצרכים
בהדרגה להוסיף קמח.
הבצק רך ונעים אם חסר
קמח להוסיף.
ניתן לבצק מנוחה קצרה ואז ליצור צורות
או למכונת עוגיות .
אפייה 180 מעלות עד שזהוב