קטגוריות
עוגות

בסבוסה – מתכון ערבי אוטנטי – לא מחליפה בשום מתכון אחר

 

Aya Elias Mantsour

המתכון הזה הוא הכי שווה לבסבוסה תערבו ותעשו

המתכון של נוף עתאמנה ממאסטר שף

תבנית עגולה 26-28 מרוחה בטחינה גולמית .

הכינה איילה

המרכיבים-

כוס וחצי סולת

כוס וחצי קוקוס או קמח שקדים

חצי שקית אבקת אפייה

3/4 כוס סוכר

קורט מלח

50 גרם חמאה מומסת

רבע כוס שמן

כפית וניל

ביצה

כוס וחצי יוגורט

סירופ –

2 כוסות סוכר

כוס וחצי מים לבשל עד שמסמיך

אופן ההכנה –

לחמם את התנור על 250 מעלות 

מערבבים את כל החומרים היבשים

בקערה נוספת מערבבים את כל החומרים הרטובים מלבד היוגורט

מאחדים ביניהם. מערבבים ואז מוסיפים גם את היוגורט .

בוחשים רק עד לקבלת תערובת חלקה.

מעבירים לתבנית עגולה, מקשטים בשקדים

אופים 5 דקות 250 ואז מנמיכים 175 לעוד 20-25 דקות .

משקים בסירופ.

גולשים כאן למתכונים של העוגות שלנו 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *