קטגוריות
Uncategorized עוגות פרווה עוגות שמרים

קוראסנים קטנים של שוקולד כנסו למטבח והכינו – יש אוכל יותר מנחם מזה ?

Angelika Pinsky

קוראסונים קטנים של שוקולד כנסו למטבח והכינו – יש אוכל יותר מנחם מזה ?

המתכון לקרואסונים במילוי קוביות שוקולד חלב

המתכון של חגית אלקבץ

 

המרכיבים-

 

ק”ג קמח לבן מנופה

כף וחצי שמרים יבשים

2 ביצים

כוס סוכר (כוס מדידה)

שקית סוכר וניל

שקית אבקת אפיה

חצי כפית מלח

200 גרם חמאה רכה מאוד

כוס וחצי עד 2 כוסות חלב או מים

 

אופן ההכנה –

להכניס את כל המרכיבים למיקסר ערבול של 10 דקות לישה במהירות איטית ,

עד לקבלת בצק גמיש ורך כמו פלסטלינה.

לכסות ולהתפיח שעה וחצי.

מחלקים את הבצק ל 3 כדורים.

מרדדים כדור לעלה דק ועגול וחותכים בעזרת גלגלת פיצה 12 משולשים,

מניחים 2 קוביות שוקולד בבסיס המשולש ומגלגלים לסהרון.

מברישים ביצה וסוכריות שוקולד מעל.

נותנים לבצק לנוח עוד 15 דקות ואחר כך מכניסים

לתנור 175 מעלות כ- 20-30 דק.

על אפיה רגילה לא טורבו.

מיד כשהם יוצאים חמים מהתנור נבריש בסירופ.

מתכון לסירופ: חצי כוס סוכר, כוס מים,

2 כפות דבש לבשל כ – 20 דק לקרר ולהבריש את הקרואסונים. בהצלחה חגית⚘

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *