קטגוריות
חלבי קציצות

פיתות מחבת עם בצל ירוק – מהיר וטעים

 

Mor Alfasi

פיתות על מחבת עם בצל ירוק

 

מאת – מור אלפסי

המרכיבים- 
3 וחצי כוסות קמח
כף שמרים יבשים 
כף וחצי סוכר
כוס וחצי מים 
כפית מלח

למילוי –

4 בצלים ירוקים

3 כפות שמן זית כפית תבלין זעתר

אופן ההכנה –

בקערת המיקסר נשים: קמח, שמרים וסוכר ונערבב.
נשפוך בהדרגה כוס וחצי של מים ונלוש לבצק כמה דקות.
בסיום נוסיף את המלח, נלוש שוב.

נכסה וניתן לבצק התפתחה של חצי שעה.

בזמן הזה נקצוץ בצל ירוק
נכניס לקערה בערך 3 כפות שמן זית
מלח, פלפל שחור ותבלין של זעתר טחון.
לאחר ההתפחה של הבצק נחלק לכדורים כ- 8-10.

נשתמש בידיים משומנות בשמן זית ונכין עיגולי בצק שטוחים .
ניקח מהקערה את תערובת הבצל ירוק ונכניס למרכז עיגול הבצק, נסגור את העיגול כשבתוכו הבצל, ונפתח את הבצק עם הידיים לצורה של פיתה אפשר גם במערוך.

נחמם מחבת טפלון חימום טוב .

נניח את הפיתה מספר דקות מכל צד. 
כדאי להכפיל כמויות כי זה נחטף.

 

 

מתכונים נוספים 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *