קטגוריות
Uncategorized עוגות פרווה

עוגת אגוזים עם קוקוס ושוקולד

Hani Richmond

 

עוגה נהדרת לשבת ולכל מצב

המרכיבים-

4 ביצים

3/4 כוס סוכר

3/4 כוס שמן

כוס מיץ תפוזים

שקית סוכר וניל

 

כוס וחצי קמח

שקית אבקת אפייה

כוס קוקוס

3/4 כוס אגוזים טחונים

100 גרם שוקולד מריר מגורד

קורט מלח

אופן ההכנה –

מקציפים את הביצים והסוכר במיקסר עד שמתקבל קצף תפוח.

מערבבים את הקמח עם א. אפייה, קוקוס ואגוזים

מוסיפים בהדרגה את הנוזלים ואחר כך את תערובת הקמח.

מוסיפים שאר המרכיבים ועד שמתקבלת תערובת חלקה.

מוזגים ל 2 אינגליש קייק

אפייה 180 מעלות כ 35 45 דקות

קרם שוקולד-

להמיס שוקולד מריר אחד

עם 2 כפות שמן

2 כפות מים

למזוג מעל העוגות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *