
עוגת תפוזים עם סוד: הפתעה מתוקה בביס אחד!
יש משהו בניחוח ההדרים שמיד מעלה חיוך וממלא את הבית באווירה של חום ורעננות.
עוגת תפוזים, עם עסיסיותה המופלאה וטעמה המתוק-חמצמץ, היא קלאסיקה אהובה שתמיד מצליחה לשמח.
אבל מה אם נגלה לכם שיש דרך לשדרג אותה עוד יותר, ולהפוך אותה לעוגה בלתי נשכחת עם סוד קטן שיהפוך כל ביס לחוויה מפתיעה?
המתכון הזה יאפשר לכם להכין עוגת תפוזים לא רק לחה, אוורירית ומלאה בטעמים, אלא גם כזו שתשאיר את האורחים שלכם עם תהייה מתוקה ורצון לגלות מהו הסוד המיוחד שהופך אותה לכל כך מושלמת.
אז הסוד להעמקת טעם התפוזים הוא פשוט להוסיף לתערובת כף גדושה של תרכיז תפוזים (פריגת) נותן ממש טעם עמוק של תפוז
במיוחד בעונה שאין תפוזים טריים בשוק .
עוד רעיון איך לשמר תפוזים מהחורף לקיץ ?
פשוט תקחו תפוזים אורגניים מהעץ ותקפיאו אותם שלמים , כך ישמר לכם גם המיץ וגם הקליפה .
המרכיבים-
4 ביצים
כוס ורבע סוכר – או כוס
כוס שמן
קליפה של תפוז
כוס מיץ תפוזים
כף תרכיז תפוזים
2 וחצי כוסות קמח תופח
קורט מלח
אופן ההכנה –
נקציף בקערת המיקסר את הביצים עם הסוכר
לאחר שהתקבל קצף חזק נוריד את מהירות המיקסר.
נוסיף לסירוגים את הנוזלים ואחר כך את הקמח .
לאחר שהבלילה חלקה נמזוג ל2 תבניות אינגליש קייק.
אפייה 180 מעלות כ- 40 דקות עד שהעוגה תתייצב.
כל העוגות שלנו – מתכונים נוספים