קטגוריות
Uncategorized

איך מכינים קובה פטנט של קיץ בשיטה קלה ומהירה

 

ירדנה ג’נאח
כשהבן אומר אמא בא לי קובה…
אחת ושתיים פושטת ידיים ומכינה את הקובה ״פטנט ״ של נונו ג׳רי …תגידו זה לא קובה ,זה כן קובה … יעידו האוכלים והסיר ניגמר … אליפות של קובה וכן בתהליך מאוד מאוד קצר .
אפשר לשים בכל תבשיל או מרק קובה
גם להכין קציצות ברוטב
מאת – ירדנה ג’נאח
המרכיבים- 
1/4 קילו בשר טחון
1 בצל קצוץ
1/4 חבילה פטרוזיליה
 עלה כרפס קצוצים
מלח , פלפל שחור
ובהרט לקובה .
ציפוי –
בקערית אחת – ביצה מקושקשת
בקערית שניה –  סולת
אופן ההכנה –
לערבב את תערובת הבשר וליצור קציצות עגולות קטנות .
לקחת כדור בשר לטבול אותו בביצה ואחר כך גללגל בסולת.
לרוטב סלק  : לגרד סלק אדום לתוך סיר ואת השני לחתוך לבשל במים עם מעט שמן 2 עלי כרפס וכף רסק עד לריכוך .
מלח , סוכר ולימון לפי טעמכם האישי .
מעט תרכיז רימונים
להכניס את הקובות לבישול ל כ- 20 דקות .
בהחלט שווה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *