
את הבצק הזה אתם חייבים לנסות ולהכין
גביניות כמו של אמא
המרכיבים-
חצי ק”ג קמח
25 גרם שמרים טרי או כף שמרים יבשים
2 ביצים
70 גרם חמאה מומסת
רבע כוס שמן קנולה
רבע כוס סוכר
חצי כוס חלב
חצי כפית מלח
למלית הגבינה-
כ- 300 גרם גבינת טוב טעם או גבינת הכפר 5%/טבורוג
חצי כוס אבקת סוכר
כפית תמצית ווניל
ביצה טרופה -להשאיר חצי למרוח מלמעלה.
כף קורנפלור
כפית אינסטנט פודינג ווניל
גרידת לימון מעט
לערבב הכל יחד
אופן ההכנה –
את כל המרכיבים לשים בקערת המיקסר וללוש במהירות איטית
כ- 10 דקות .
לאחר שהתקבל בצק חלק וגמיש לתת לו תפיחה של כשעה.
ולשים בקירור להתפחה כשעתיים לפחות.
לקמח מעט משטח עבודה
לחתוך ל 2 חלקים
לסמן ריבועים שווים מכל חצי
להכין מלית גבינה-
לשים כפית מילוי במרכז של כל ריבוע
לסגור יפה ולהדק
להתפיח שוב רבע שעה בתבניות
למרוח ביצה
לאפות עד הזהבה על 180 מעלות כחצי שעה .
לצנן ופדר אבקת סוכר