קטגוריות
עוגות עוגות פרווה

עוגת תמרים רכה בחושה וקלה

אתי מדהלה

 

עוגת תמרים
המתכון של שרה יוסף
המרכיבים- 
3 ביצים
 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
1/2 קופסת ממרח תמרים
2 כוסות קמח תופח
1שקית  וניל
 כפית סודה לשתיה
1/2 כפית קינמון
 כפית אבקת נס
 כפית קקאו
 כוס מים רותחים
אופן ההכנה –
לערבב עם מטריפה בקערה לפי הסדר , לערבב היטב
עד לבלילה אחידה וחלקה.
לשים ב 2 תבניות אינגליש
לפזר קצת שקדים פרוסים או אגוזים פקאן
ממליצה לשים נייר אפיה
לאפות 180 מעלות כחצי שעה או 40 דקות .
כשמוכן לזלף מעל 3 כפות סילאן או מייפל
אחרי כמה דקות לכסות את העוגות עם ניילון נצמד
בהצלחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *