
כרוב ממולא של השמחות
מתאים לכל שבת וחג
אין טעים מזה
מתכון מעולה בהשראת יונית צוקרמן
המרכיבים-
כרוב גדול
בצל קצוץ
כחצי קילו בשר בקר טחון.
2 כוסות אורז מורתח
2 בצלים
ירק –
חופן כוסברה
פטרוזיליה
שמיר
3 עלים של סלרי.
מלח
פלפל
בהרט
פפריקה.
לציר –
בצל קצוץ
2 עגבניות
3 כפות רסק עגבניות
פפריקה
מרק עוף
כפית סוכר,
מלח
פלפל
אופן ההכנה –
מוציאים לכרוב את הליבה.
שמים בסיר עם מים רותחים מבשלים ומוציאים עלה עלה לאחר שהכל מתרכך. מקררים בצד.
בקערה מערבבים את כל מרכיבי המלית ,
את הבצל מטגנים קצת לפני.
האורז להרתיח 3-4 דקות ולסנן.
לערבב יחד עם הבשר תבלינים וירק.
לשים בקצה של כל עלה ולגלגל.
להכין ציר –
לטגן בצל
להוסיף עגבניות וירק ואז תבלנים רסק ומים.
לסדר את הכרוב הממולא .
לבשל על אש הכי נמוכה כשעה.
בסיום , להכניס לתנור לכחצי שעה שיתפוס צבע ויתקרמל.
תגובה אחת על “כרוב ממולא של השמחות מתכון נדיר !”
נהדר תודה