
את העוגה הזו אתם חייבים לנסות ולהכים
מלאה בשיש של קקאו
תקחו תבנית סיר פלא
שמנו רק למטה
המרכיבים-
6 ביצים
כוס וחצי סוכר – אפשר גם כוס ורבע
שקית סוכר וניל
קורט מלח
3/4 כוס שמן
כוס מיץ ץפוזים או מים
2 וחצי כוסות קמח
שקית אבקת אפייה
לקקאו-
בסיר קטן-
1/3 שמן
1/3 סוכר
1/3 קקאו
1/3 מים
מערבבים על אש נמוכה ומניחים בצד שיתקרר.
אופן ההכנה-
מפרידים את הביצים.
מקציפים את החלבונים ומוסיפים את הסוכר בהדרגה.
הסוד להצלחה הוא לא להקציף את החלבונים יותר מדי שיהיה במרקם של קצת יותר משמנת חמוצה.
מוסיפים לחלמונים יתרת סוכר,טורפים ומוסיפים תמצית וניל, שמן, מים או מיץ תפוזים, ובסוף מוסיפים את הקמח ואת אבקת האפייה.
בתנועות עטיפה מוסיפים את קצף החלבונים ומקפלים למרקם אחיד.
את התערובת קקאו שמכינים מראש , שופכים לתוך התערובת של העוגה, בזילוף עדין, וכל הסוד של השוקולד לעשות קיפול קקקקטןןןן בקמצנות ככה השוקולד נשמר כמו עוגת שמרים!!
מעבירים לתבנית ומיד
מכניסים לאפייה בתנור שחומם על 180 מעלות למשך 35-45 דקות בערך תלוי כל אחת והתנור שלה