קטגוריות
לביבות

לביבות פרסה או כרישה של אמא לחג

 

רעיה מיסקין

 

הלביבות הכי טעימות לביבות כרישה – פרסה- לוף

לירק שיש לו כמה שמות

לביבות הכי טעימות

 

מתכון של רעיה מיסקין

 

קציצות פרסה של אמא

הכמות היא מאוד גדולה

אפשר להכין חצי כמות

המרכיבים- 

4 קילו פרסה (החלק הלבן עד הירוק בהיר

חצי ק”ג בשר טחון (או לצמחוני 3 תפוחי אדמה מבושלים)

6 ביצים

כ- 2 כוסות קמח (מצה)

פלפל שחור

מלח

אפשר מעט מרק עוף או כמון

אופן ההכנה –

מרתיחים את הפרסה חתוכה במים עד שהיא נעשית רכה.

בערך חצי שעה .

מסנננים ומקררים.

טוחנים במעבד מזון.

מערבבים עם החומרים האחרים .

את הקמח להוסיף בהדרגה .

לטגן לביבות בשמן עמוק

חג שמח ובתאבון

אם רוצים צמחוני

מורידים את הבשר ומוסיפים 3 תפוחי אדמה מבושלים ומרוסקים לפירה.

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *