
מגולגלות במילוי אגוזים-
מתכון של חני קונאשוילי
הכינה מורן
המרכיבים-
לבצק:
200 גרם חמאה/מחמאה רכה
2 חלמונים
3 כוסות קמח
חצי מיכל שמנת מתוקה/צמחית
קורט מלח
למילוי:
2 כוסות אגוזים גרוסים
2 חלבונים
חצי כפית קינמון
כוס סוכר
1סוכר וניל
אופן ההכנה –
הבצק –
ללוש הכל ביחד.
לחלק ל4 כדורים לשים במקרר עטוף כשעתיים לפחות.
למילוי:
2 כוסות אגוזים גרוסים
2 חלבונים
חצי כפית קינמון
כוס סוכר
שקית סוכר וניל
לערבב ביחד לתערובת אחידה.
לקחת כדור בצק על משטח מקומח לרדד לעיגול הכי דק שאפשר
לחתוך עם גלגלת פיצה משוננת 8 משולשים.
לשים לאורך מעט מילוי בערך כפית
לסגור בהידוק לצורת קרואסון.

לשים על נייר אפיה
לאפות בתנור מחומם 170 מעלות כחצי שעה.
אני אוהבת יותר שחומים אופה ארבעים דקות.
אפשר בטורבו.
כשהם מתקררים לפזר אבקת סוכר ולשמור בכלי סגור.