קטגוריות
Uncategorized

בצק שמרים שנשאר רך וטרי גם אחרי 4 ימים

 

Rinat Shushan
שמרים שיישארו רכים גם אחרי 4 ימים
מתכון אליפות
עוגת שמרים מתכון של  Rinat Shushan
המרכיבים- 
1 ק”ג קמח
2 כפות שמרים יבשים
 3/4 כוס סוכר
4 ביצים
חצי כוס שמן
200 גרם חמאה או מרגרינה
כפית מלח
ככוס וחצי מים
מילוי שוקולד-
1וחצי כוסות סוכר
1 כוס שוקולית
1 כוס קקאו
1 כוס שמן
קינמון לפי טעם
תמצית וניל
חצי כוס מים ואולי יתר עד לקבלת המרקם
אפשר גם למלא בממרח שוקולד מוכן
או מליות אחרות כמו פרג או גבינה
אופן ההכנה –
נשים במיקסר את כל המרכיבים ונלוש יחד לבצק חלק כמה דקות .
ניתן התפחה של כשעה או במקרר לילה .
נחלק ל- 4-5 חלקים
נרדד כל חלק ונמרח מהמילוי . נחתוך במרכז ונגלגל ל- 2 רולדות קטנות
אחר כך נגלגל את הרולדות אחת עם השנייה.
נשים בתבניות חד פעמי אינגליש .
התפחה של חצי שעה
תנור על 180 מעלות כ- 35 דקות .
ביציאה מהתנור נבריש במי סוכר
בשלו חצי כוס סוכר עם רבע כוס מים עד להסמכה עם טיפה מיץ לימון או תמצית וניל .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *