המתכון של שף דוד גדג’
המרכיבים-
4 כרעיים של עוף טרי
דלורית או תפוחי אדמה חתוכים גס
מלח
פלפל שחור
כרבע כוס סילאן
אופן ההכנה –
לקחת סיר או תבנית שנכנסת לתנור
לסדר חתיכות דלורית / תפוחי אדמה בקרקעית אפשר גם בצל חתוך לפלחים. אפשר גם וגם .
לסדר את העופות מעל.
לתבל במלח פלפל וסילאן מעל.
לשים נייר אפייה ולכסות ומעל לסגור עם מכסה.
לתנור 180 מעלות שעה ועוד כחצי שעה ללא מכסה
להשחמה.
ויש לכם עוף מושלם לעצלנים.