קטגוריות
Uncategorized

מתכון קל וטעים לעוף בלימון

 

מרים קוסטיקה

המתכון קל וממש טעים ומיוחד לעוף בלימון

 

 

 

המרכיבים-

4 כרעיים עוף או חלקי עוף אחרים

שיני שום חופן קצוץ

קמח לקימוח העופות

מלח

פלפל שחור

2 כף סילאן

2 כפות סויה

מעט כורכום

מעט בהרט

כף מרק בצל

לימון פרוס

אופן הכנה –

מתבלים ומקמחים את חלקי העוף.

מטגנים משני הצדדים בתבנית שנכנסת אחר כך לתנור .

מוציאים ומוסיפים לסיר את הלימון הפרוס , תבלינים

מוסיפים חלקי העוף המטוגנים.

מערבבים מרק בצל עם כוס מים.

מוסיפים לסיר ועוד קצת מים לכיסוי

מכניסים מכוסה לתנור כשעה וחצי 170 מעלות .

 

סיר מעולה  שמתאים לתנור במיוחד לעוף לרכוש כאן 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *