קטגוריות
עוגות עוגות פרווה

עוגת גזר עסיסית ורכה פשוט מלכה !

 

ישראלה אזולאי
עוגת גזר עסיסית ונהדרת
ישראלה אזולאי
המרכיבים- 
ל- 2 תבניות אינגלייש קייק משומנות בספריי שמן.
מחממים תנור ל180 מעלות.
4 ביצים שלמות גודל לארג
חצי כוס סוכר חום בהיר, דמררה
חצי כוס סוכר חום כהה
כוס שמן
2 כוסות קמח תופח
3 גזרים מגורדים דק
2 כפות דבש
חצי כפית סודה לשתייה
כף קינמון
רבע כפית ג’ינג’ר טחון(אבקת זנגביל)
כפית אגוז מוסקט טחון
100 גרם אגוזי מלך קצוצים גס
אופן ההכנה-
מקציפים במיקסר את הביצים שלמות עם שני סוגי הסוכר,
כמה דקות ,עד שמתקבלת תערובת תפוחה.
מקפלים לתוך הביצים המוקצפות לסירוגין שמן וקמח תופח.
מוסיפים בקיפול גם
 הגזרים, הדבש, סודה לשתיה ואת התבלינים.
לבסוף מוסיפים ומקפלים את האגוזים הקצוצים.
מעבירים את הבלילה לתבניות,
אופים עד שקיסם יוצא יבש, בערך 35-40 דקות.
מצננים ומפדרים באבקת סוכר😀

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *