
רצועות של אנטריקוט בתנור רך ונמס בפה
מאת תקוה ססי
המרכיבים-
קילו וחצי אנטריקוט
בצל
ראש שום
2 כפות סילאן
פפריקה
מלח
פלפל שחור
שמן זית
צ’ילי מתוק 2-3 כפות
אופן ההכנה –
לחתוך את האנטריקוט לרצועות
על מחבת פסים כבד לצרוב משני הצדדים ממש מעט.
אחר כך לטגן בסיר בצל ולהוסיף שום חתוך לקוביות קטנות ואת כל התבלינים והרטבים לערבב טוב.
לסדר את רצועות הבשר ולשפוך את הרוטב.
לעטוף בנייר אפייה ולכסות בנייר כסף.
אפייה בתנור 200 מעלות 10 דקות ואחר כך 180 מעלות עוד שעתיים.
10 דק לפני כיבוי להוריד את נייר כסף והאפיה ולתת לו קצת צבע
שבת שלום 
