קטגוריות
עוגות עוגות פרווה

עוגת העונה – תפוזים וסולת עסיסית ורכה

 

Edna rahamim
עוגת העונה 

 

כי התחילה עונת התפוזים

עוגה קלה והכי טעימה

מתכון של נועם זיגדון

 

המרכיבים-

כוס מדידה חד פעמי חמה

4 ביצים

כוס סוכר

כוס שמן

כוס מיץ תפוזים

כוס קוקוס

כוס סולת

כוס קמח תופח או 1 א.אפיה

סוכר וניל

קורט מלח

אופן ההכנה-

להקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר .

אחר כך להקציף את החלמונים עם חצי כוס סוכר לקצף בהיר

לזלף בזרם דק את השמן להוסיף את המיץ תפוזים הקוקוס סולת להמשיך לערבל להוסיף את הקמח  אחרי שכב

לאחד את החלבונים לתערובת בתנועות עדינות.

למזוג לתבנית מלבנית .

אפייה 180 מעלות חצי שעה או יותר עד שמזהיב .

לאחר האפייה חתכתי למרובעים שהעוגה קרה שפכתי את הסירופ החם 

לפזר קוקוס

לסירופ לבשל להסמכה –

כוס סוכר

כוס מים

כפית תמצית רום או  וניל

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *