
פשטידת פטריות קלה ומהירה
טלי רויטל יעקב
מתכון לפשטידת פטריות
תבנית אינגליש קייק סטנדרטית
המרכיבים-
2 ביצים
3 כפות קמח תופח
מלח ופלפל לפי הטעם.
קופסת שימורים: פטריות חתוכות (אפשר עם תירס )
גביע גבינת קוטג’ / גבינה לבנה
150 גרם גבינה צהובה מגורדת
גביע קטן של שמנת חמוצה
להוסיף אם יש מעט צפתית,
בולגרית,קשקבל מה שיש בבית
אופן ההכנה –
בקערה גדולה מערבבים גבינות עם פטריות ושאר מצרכי הפשטידה.
משמנים תבנית אינגליש
יוצקים את בלילת הפשטידה לתבנית ומיישרים מעט.
אופים את הפשטידה בתנור חם על 180 מעלות למשך חצי שעה,
או עד להזהבה.
אופצייה לשידרוג – להוסיף בצל מטוגן לתערובת
