קטגוריות
Uncategorized

כל הטיפים והסודות להכנת קציצות רכות ועסיסיות שנמסות בפה

Oshrat Chernin

 

טיפים בסיסים להכנת קציצות שיצאו רכות ועסיסיות

במידה ואתם משתמשים בבשר בקר עדיף שיהיה בו קצת שומן

פרוסת לחם רטובה וסחוטה מכניסה אווריריות ולחות לקציצה

בצל מגורר- לא קצוץ ! מתמזג טוב יותר בתערובת ומוסיף נוזלים טבעיים וטעם

ביצה אחת לכל קילו בשר.

ערבבו רק עד שהמרכיבים מתאחדים. לא לערבב יתר על המידה

גרדו גם ירק כמו גזר או קישוא לתוך התערובת

מתכון לקציצה אידיאלית –

המרכיבים-

קילו בשר – בשר בקר עם שומן

עוף – עדיף פרגית כי הבשר יותר רך אך אפשר גם חזה עוף.

לעוף- תמיד תמיד הקפידו להוסיף  גזר /קישוא או תפוח אדמה אפילו 2 ירקות על קילו עוף .

2 בצלים מגורדים או קצוצים במעבד מזון

2 פרוסות לחם רטוב סחוט

גזר גדול או קישוא /תפוח אדמה מגורדים דק דק

ביצה

תבלינים מה שאוהבים

מלח

פלפל

ראס אל חנות וכו’

אפשר כל ירק קצוץ – פטרוזיליה וכו’

אין צורך להוסיף קמח !

אופן ההכנה –

לערבב יחד את המרכיבים עד לתערובת אחידה .

שלם בקירור כחצי שעה לפחות.

אחר כך ליצור קציצות .

אפשר לטגן או לבשל בכל רוטב .

עדיף לפני הכנסה לרוטב לטגן או לצרוב על המחבת להעמקת הטעמים .

מתכון לקציצות בקר עם כרפס 

קציצות ברוטב אדום 

סופריטו קציצות  עוף 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *