
ארוחת הכל בסיר אחד
עוף עם בורגול ועשבי תיבול עם צנוברים מנה מהממת לשבת חורפית
המרכיבים-
עוף שלם חצוי או כרעיים
כוס בורגול עבה
בצל
חבילה עלי תרד טריים
3 עלי סלרי
פטרוזיליה
כוסברה
חופן צנוברים
מעט רוטב צ’ילי או רוטב שזיפים או סילאן /דבש
מלח
פלפל שחור
פפריקה
שום גבישי
אופן ההכנה –
לשטוף את הבורגול במים.
בסיר יציקה מברזל או רוסטר לתנור – לטגן בצל עד לקבלת צבע זהוב
להוסיף חבילה של עלה תרד שטופים וקצוצים גס, עלי סלרי, פטרוזיליה, כוסברה ולהמשיך לערבב אבל לא יותר מידיי.
להוסיף את הבורגול ולערבב יחד הכל
להוסיף צנוברים.
את העוף מתבלים בכל התבלינים והרוטב.
לשים מעל הבורגול והעלים.
להוסיף מים רותחים עד גובה הבורגול
לכסות בניר אפיה לכסות במכסה של הסיר ולתנור על 180 מעלות לשעה וחצי עד שעתיים .
בהצלחה.
