קטגוריות
Uncategorized עוף

עוף ואפונה ברוטב צהוב של סבתא

 

Chen Noach

 

עוף עם אפונה ברוטב צהוב מהמם

מתכון לפי אושרית אברג’יל

 

המרכיבים-

כרעיים עוף 3

2 כוסות אפונה קפואה

2 בצלים

כצרור עלי סלרי עלים

2-3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות

מלח

פלפל

כורכום

מרק עוף

אופן ההכנה –

מטגנים את הבצל להזהבה.

מוסיפים את הסלרי, ותפוחי האדמה .

מוסיפים תבלינים .

את העוף שמים עם העור כלפי מטה ומטגנים כ- 5 דקות.

אחר כך הופכים ומטגנים לצד שני.

מוסיפים מים .

מבשלים שעה עד שעה וחצי עד לצימצום הנוזלים.

 

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *