
עוגיות כל סוגי האגוזים – אילנה לוי
***אפשר להכין חצי מהכמות
* כוס מידה אוניברסלית
המרכיבים-
3 וחצי כוסות אגוזים טחונים מכל סוג –
בוטנים,מלך,אגוזי פקאן,או קשיו מה שיש בבית
3 וחצי כוסות קמח – חצי קילו
שקית אבקת אפייה
2 סוכר וניל
כפית קינמון
כוס סוכר ורבע
4 ביצים
כף תמצית וניל
כף תמצית רום
כפית תמצית שקדים
200 גר חמאה או מחאה מומסת
חצי כוס שמן
אופן ההכנה –
בקערה גדולה נערבב אגוזים טחונים גרוסים מ: בוטנים, אגוזי מלך, אגוזי פקאן ושקדים. אפשר גם קשיו וכל מה שתירצו.
להוסיף לקערה קמח, אבקת אפיה, 2 סוכר וניל, כפית קינמון,
כוס סוכר + רבע,
4 ביצים, כף תמצית וניל, כף תמצית רום, כפית תמצית שקדים, חמאה או מחמאה מומסת וחצי כוס שמן.
לערבב היטב את העיסה.
בידיים רטובות ליצור עיגולים ולשטח מעט.
להניח על נייר אפיה בתבנית התנור ולאפות ב 170 מעלות כ – 20 – 25 דקות או עד שהן מזהיבות.
בהצלחה – אילנה לוי
