קטגוריות
Uncategorized

נאגטס עוף הכי טעים שיש

 

Hagit Hogi

נאגטס עוף טעים כולם אוהבים

 

המרכיבים-

כחצי קילו חזה עוף

כוס קמח תופח

כוס קורנפלור

כוס סודה – המשקה

מלח

פלפל שחור

כפית גריל עוף או פפריקה

ביצה

חצי כפית שום גבישי

אופן ההכנה –

לחתוך את חזה העוף לקוביות גדולות בגודל נאגטס.

לערבב את כל החומרים האחרים לבלילה סמיכה.הבלילה צריכה לצאת במרקם יחסית סמיך ולא דליל.

לטבול כל קוביית עוף בבלילה ואחר כך לשמן חם ועמוק (כמו שניצלים).

לשים לב לא להעמיס במחבת הרבה כדי שהשמן לא יתקרר מהכמות והנגאטס גם ידבקו אחד לשני.

כשמזהיב יפה ומוכן להעביר למסננת או לנייר סופג.

להגיש עם קטשופ, מיונז,

צילי מתוק ובעצם כל מה שבא

רוצים לקבל לנייד עוד מתכונים

מבית אמא ?

כנסו כאן לינק להצטרף אלינו לקבוצת ווטסאפ 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *