בורגול תבשיל טעים ובריא – לימור מנסנו
מרכיבים-
חצי קילו בורגול גס
בצל גדול
5 שיני שום
2 גזרים
גמבה אדומה
מלח,פלפל
כמון
כורכום
חצי חבילה כוסברה קצוצה
אופן הכנה –
לשטוף את הבורגול ולסנן היטב
לטגן בצל גדול, 5-6 שיני שום,
2 גזרים, 1 גמבה אדומה לטגן תוך כדי ערבוב במשך עשר דקות ואז להוסיף את הבורגול
לשים 4 כוסות מים רותחים (שתיה חמה)
ולתבל במלח , פלפל שחור , מעט כורכום וכמון להנמיך את הגז ולבשל עד שהמים נספגים בערך 10 דקות
לאחר מכן לכבות את הגז ולהוסיף חצי חבילת כוסברה ,
טעים בריא וקל להכין