עוגת גבינה פצצה עם ציפוי של שוקולד
המרכיבים-
תחתית – ביסקויט
שרוול פתי בר
50 גרם חמאה מומסת
6 ביצים מופרדות
קילו גבינה לבנה – 5% ( אפשר 9% )
200 מ”ל גביע שמנת חמוצה
גרידה מחצי לימון
כוס סוכר
שקית אינסטנט פודינג וניל
2 כפות קורנפלור
3 כפות קמח
ציפוי שוקולד-
100 גרם שוקולד מריר
רבע כוס שמנת מתוקה
כפית חמאה
אופן הכנה –
חשוב ביותר – כל המצרכים צריכים להיות בטמפרטורת החדר לא קרים מידי.
נטחן את הביסקויט ונערבב עם חמאה.
נהדק לתבנית 24 או 26 קפיצית.
נקציף חלבונים עם סוכר לקצף חזק
בקערה שנייה נערבב את החלמונים היטב עם הגבינה והשמנת.נוסיף את השאר ונערבב היטב.
נקפל את החלבונים לתערובת של הגבינות.
נעביר מעל התחתית.
נכניס את העוגה לתנור שמחומם בטמפרטורה 150 מעלות
נאפה שעה ואחר כך נוריד לעוד חצי שעה טמפרטורה 130.
נקרר בתוך התנור.
לאחר שהעוגה מתקררת היטב במקרר.
ציפוי שוקולד – נחמם את השמנת במיקרו ,נכניס את השוקולד והחמאה.
נערבב עד להמסה ונצפה את העוגה.
תגובה אחת על “עוגת גבינה בציפוי שוקולד”
נשמע מעולה . אנסה אותה