עוגת כדורי שוקולד 3 שכבות – מתכון מאת ספיר רובין
באמת שיצאה מושלמת ברמותתתת אין טעים כזה!!
המרכיבים-
לשכבת כדורי השוקולד-
500 גרם פתי בר
100 גרם חמאה
50 גר שוקולד מריר
כוס מיץ תפוזים/מים/חלב
2 שקיות סוכר וניל
כף קקאו
כף שוקולית
לקרם –
250 מ”ל שמנת מתוקה /פרווה
2 כפות גדושות אינסטנט וניל
2 כפות אבקת סוכר
לשוקולד-
100 גרם שוקולד מריר או חלב
חצי אריזה שמנת מתוקה /פרווה
אופן ההכנה –
בקערה גדולה נפורר לחתיכות גסות 2 חבילות פטיבר (500 גרם).
נמיס במיקרו או בסיר קטן נחמם – 100 גרם חמאה ,עם חצי חבילת שוקולד מריר ולערבב עד להמסה מלאה.
נוסיף כוס (חמה חד פעמית) של נוזלים מים/חלב /מיץ , 2 שקיות סוכר וניל, כף קקאו, כף שוקולית . נקרר היטב.
נעביר את הקרם לקערת הפתי בר ונערבב הכל עד לעיסה אחידה ולאחר מכן נשטח בתבנית 26. נכניס למקרר להתייצבות וקירור מלאים.
לשכבת הקרם-
(לא להתחיל עד שהשכבה הראשונה קרה ויציבה)
במיקסר נקציף – 250 מיל שמנת מתוקה, 2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל, 2 כפות סוכר ולהקציף לקרם יציב.
נמרח את הקרם על העוגה ונכניס למקפיא עד שנכין את השכבה השלישית.
לשכבת גנאש השוקולד-
לחמם בסיר שמנת מתוקה, חצי חבילת שוקולד מריר וחצי חבילת שוקולד חלב, לערבב עד להמסה מלאה.
לחכות עד שהשוקולד מתקרר ואז לשפוך על העוגה ,לכסות אותה ולהכניס למקרר.
יום למחרת יש לכם בובה של עוגה!!
בהצלחה
**רוצים לקבל עוד מתכונים מהירים ,טעימים ומנצחים ?**
מצטרפים כאן בלחיצה לקבוצת האוכל שלי אוכל של אמא – מתכונים מנצחים