קטגוריות
Uncategorized עוגיות

פקעות בוטנים – עוגיות בוטנים מושלגות

 

פקעות בוטנים – מתכון מאת דבי ממן
המרכיבים-
חצי קילו בוטנים מולבנים קלויים
כוס סוכר
כפית אבקת אפיה
2 כפות קמח/קמח מצה דק בפסח
כפית קינמון
חצי כפית ציפורן
2 ביצים
אופן ההכנה –
לטחון בוטנים פעם אחת לבד ופעם שניה עם כוס סוכר
להוסיף כפית אבקת אפיה 2 כפות קמח כפית שטוחה קינמון וחצי כפית צפורן להוסיף 2 ביצים וללוש היטב להניח לכמה דקות לשמן מעט את הידיים .
ליצור כדורים לגלגל באבקת סוכר לשים במנג’טים בתבנית אפייה לאפות בתנור שחומם מראש על 170 בין 10-12 דקות תהנו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *