קטגוריות
עוף

מתכון לספגטי הכל בסיר אחד

אמא’לה איזה גאון מי שהמציא את השיטה הקלה הזו-

איך להכין ספגטי בסיר אחד בלי להרתיח לפני במים

איריס ישראלוב

חזרתי מיום עמוס ולחוץ אנשים פה רעבים,נזכרתי בשיטה הזו הכנתי רוטב אדום עם הרבה מים והכנסתי את הספגטי להתבשל ברוטב וזהו!
פרגיות לתנור רבע שעה ארוחה והתישבנו לסעוד.
המרכיבים-
3 כפות רסק
כף פפריקה
מעט שמן
פלפל שחור
מלח
שום כתוש
מים בערך 4-5 כוסות
אופן ההכנה –
שמתי שמן בסיר , הוספתי 3 כפות מלאות רסק עגבניות, כף פפריקה מתוקה,פלפל שחור,מלח,שום כתוש  ויצקתי מים , כשרתח הכנסתי את הספגטי ונתתי לו להתבשל,במידה ורואים שהספגטי לא רך מספיק מוסיפים קצת מים רותחים.
מבשלים עד שהספגטי רך ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *