קטגוריות
חלבי צמחוני

פשטידת ברוקולי וכרוב הכי קלה להכנה

פשטידה באפס מאמץ ברוקולי וכרוב
מערבבים הכל ולתנור
מאת –דליה בן חמו
לשתי תבניות אינגליש קייק
המרכיבים-
1 ראש ברוקולי חתוך לפרחים..
1/4 כרוב חתוך לפרוסות
1 גזר , בעזרת קולפן ליצור רצועות…
1 בצל גדול מטוגן ברבע כוס שמן
3 ביצים
2 כפות קמח
כפית אבקת אפיה
מלח
פלפל שחור
שמן זית לזילוף.
אופן ההכנה –
להרתיח את הברוקולי עם מים, מלח ומעט לימון ל 8 דקות בערך..לסנן
את הברוקולי המאודה, נניח בתבנית משומנת , רצוי לשים נייר אפייה
בקערה נשים את הכרוב הקצוץ, בצל וגזר
להוסיף 3 ביצים, מעט לימון, 2 כפות קמח ואבקת אפיה
התיבול: מלח , פלפל שחור לפי הטעם
לערבב היטב
לשפוך על הברוקולי…
מעל הפשטידה לזלף מעט שמן זית..
לאפות בתנור עד השחמה
במקום הברוקולי אפשר לשלב כל ירק שאוהבים…
בטטה. דלעת, כרובית….
אפשר להוסיף גם כוס גבינות מה שיש לכם במקרר
בתאבון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *