קטגוריות
חגים קציצות ראש השנה

פצצה של טעמים קציצות ברוטב סלרי ואפונה

צילום – עינת ברוך
המרכיבים-
חצי קילו בשר טחון
בצל
מעט פטרוזיליה
רבע כוס פיורי לחם /קמח מצה
מלח
פלפל שחור
כפית בהרט לקציצות
ביצה
לרוטב-
בצל קצוץ
חצי חבילה גדולה עלי סלרי פרוסים
2 כוס אפונה קפואה
אפשר להוסיף שומר חתוך גס
מלח,
פלפל שחור
כפית כורכום
חצי כפית כמון
כפית פפריקה מתוקה
קצת חריפה
כף מרק בצל
2 שיני שום כתוש
אופן ההכנה –
הקציצות- בצל ופטרוזיליה לשים במעבד ולקצוץ טוב.
לערבב עם הבשר טחון ולהוסיף ביצים  פירורי לחם/קמח מצה  ותבלינים
לטגן משני הצדדים .
לרוטב-
מטגנים בצל קצוץ במעט שמן, מוסיפים אפונה קפואה,  וסלרי קצוץ עם העלים.
מוסיפים מלח,פלפל שחור ושאר התבלינים. מסדרים הקציצות ומוסיפים מים , מביאים לרתיחהומבשלים אש נמוכה מכוסה 40דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *